du er ikke kul fordi du er gammel (ellerno?)

30 apr

I dag er jeg såå bloggete!

Herregud, jeg skal både på trening, og i MØTE! Det er jo stort sett det bloggere driver med. Drikker juice fra anoreksipressa si, trener, kozemozer med chihuahuas og er i viktige møter. 

Jeg har riktig nok ikke sånn presse. Men jeg har juice som jeg kjøpte på tilbud på coop. Og jeg har kozemoza med min chihuahua, og er på vei inn i treningstøyet. Som du sikkert skjønner så skal ikke jeg i noe sponsormøte med nelly.com akkurat. Jeg skal i kjipt møte med banken. Eller. Vi får se om det blir kjipt. Det blir det sikkert ikke. Vi skal nemlig søke lån. Herregud, man er så voksen. Men merk: Voksen. Ikke gammel. 

Image

Digresjon: Jeg hater at jenter på 25 maser om at de har blitt gamle, snakker om «før i tida» og «gamledager» som om de skulle vært 90. Og jeg skjønner heller ikke helt hva dere vil frem til. Er du stolt? Vil du at jeg skal si «Ja, vi er gamle», «Neida, du er ikke gammel» eller hva? Du er ikke gammel, du kan fremdeles se ditt eget kjønnsorgan. Huden din henger ikke foran som en blek rullgardin. Du har alle tenna dine fremdeles. Du går ved egen maskin. Du har ikke rynker (og om du har funnet en strek ved øyet ditt, så gir jeg faen. Kult. Det hakke jeg.)

Det er da ingen som vil gå tilbake til å være 16? Den værste tia i livet ditt er over, vær glad! Du tar bedre valg, har sannsynligvis bedre økonomi, du kan gå på byen og forsyne deg når du vil, du bor i egen leilighet, du har tatt kontroll over egen mens, og slutta å søle så fælt. Feir det!

Image

Og! Det snør i Volda. Jeg får så lyst til å stikke huet i dass og dra ned. Men det har jeg ikke tid til akkurat nå, for jeg skal i banken. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: