Notis

Heihå!

17 jun

Jeg har endelig landet litt.

Etter å ha skrevet ferdig bacheloroppgave om barneteater og gjort ferdig den helvetes stygge kunst og håndverkeksamenen min, er jeg hjemme hos mor i Rakkestad. Tross at bygda er ganske usjarmerende, er den fin badet i sol og sommerfugler. (Det skal sies at siden Rakkestad har hatt et bordell som ble avslørt i senere tid, liker jeg det mye bedre. Alle ordentlige bygder skal ha et bordell.)

Jeg har fått jobb forresten! I barnehage. Der skal jeg være ped.leder for en gjeng etåringer. Det tror jeg blir fint. Da skal jeg synge, danse, lytte, leke, lære og kose. Hver dag.

Nå gleder jeg meg helt villt til mannen kommer hjem, så vi kan finne oss ei bule/leilighet. Vi skal bli urbane. Og mannen blir nok sexy med hestehalen sin og bysykkelen i hipsteroslo. Selv om han tross alt vil bo på Måserudstubben og Harakrøsset, fremfor Løkka og Grønland, der jeg vil bo. Jeg vil bo i en kjempegammel leilighet, med utgang til balkong fra soverommet. Der vil jeg ha et lite kaffebord og morgensol. Og fri utsikt til knivdrap og voldtekter mens jeg koser meg med en kopp sterk kaffe og puster asfaltstøv og sigaretter. Jeg er forelska i bygårdsleiligheter i Oslo sentrum.

Det er både deilig og skummelt å bli voksen. Jeg liker tanken på selvstendighet, innredning og baby. Ikke så mye rynker, lange pupper og å bli invitert i «lag» (type 50 års lag)

Bilde tatt 08.06.2013 kl. 13.08Det er fint vær!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: